Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Σχετικά με μας

Γεια σας και καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου! 

 

Ονομάζομαι Γεωργία Περλορέντζου και είμαι πτυχιούχος τεχνολόγος Γεωπόνος. Η αγάπη μου για τα φυτά και τη δημιουργία των συνθέσεων με έκαναν να ασχοληθώ με την ανθοδετική τέχνη, για την οποία και έλαβα το 1ο βραβείο στο live challenge των Greek Florists το 2016. 

 

Είμαι κοινωνική, δημιουργική και με φαντασία, γι’ αυτό και από το 2011 αποφάσισα να ασχοληθώ με τους στολισμούςκαι τη διοργάνωση γάμων, βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων. Η ανάγκη μου για τελειότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η πρόκληση της υλοποίησης ενός ονείρου και η συμμετοχή στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής των ανθρώπων, με έκαναν να αγαπήσω πραγματικά αυτή τη δουλειά.

 

Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, γι’ αυτό και αναβαθμίζω συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μου, παρακολουθώ κάθε χρόνο σεμινάρια ανθοδετικής τέχνης και μένω ενήμερη για τις τάσεις μόδας στους γάμους.

 

Η ομάδα μου κι εγώ θα φροντίσουμε να δώσουμε ζωή στο όραμά σας για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας, ώστε να σας μείνει πραγματικά αξέχαστη!